Comenzi telefonice: 0774 036 626
NOU: 
CARDURI DE FIDELITATE
LA ORICE ACHIZITIE DE MINIM 10 LEI PRIMITI CATE UN PUNCT CARE VALOREAZA 0,5 LEI. ACESTE PUNCTE SE CUMULEAZA PE CARDUL DE FIDELITATE. CU ACESTE PUNCTE SE POT PLATI PRODUSE DIN MAGAZINE TIMP DE 14 ZILE. CERETI DETALII IN MAGAZINE DE LA VANZATOARE.
Marfuri > Carne proaspata > Barbeque

Click to zoom





47.99 LEI

La comanda



Comanda:

Adaugă în coș

Categorie : Carne proaspata
Grupa : Barbeque
Cod : 00133
UM : Kg

Mixul perfect echilibrat pentru un burger delicios este 75% carne curată și 25% grasime!!!
De ce această proporție? Grăsimea din carne va face burgerul delicios și suculent, combinația căutată de orice gurmand. Se poate folosi cu succes pulpă sau antricot.
Sare și piper este tot ce ai nevoie pentru a păstra gustul unui burger veritabil de vită.
Sarea și piperul nu se adaugă nici ele în compoziția propriu-zisă, ci se presară pe deasupra pastilei de carne, după ce aceasta a fost deja formată. Explicația pentru această tehnică este foarte simplă: sarea scoate apa din carne, iar proteinele încep un proces de dizolvare. Acest lucru face ca pastila să fie elastică precum un cârnat după prepararea termică și nu fragedă, așa cum ți-ai dori să fie un burger.
Cea mai simplă tehnică este și cea mai recomandată: odată modelată carnea, se presară sare și piper pe o parte și se pune pe grătar sau în tigaie cu partea condimentată în jos. Fix înainte să întoarcem pastila, adăugăm sare și piper și pe cealaltă parte.
Dacă se prepară în tigaie, este recomandat să adăugăm câteva picături de ulei. Timpul de gătire este de 2 minute pentru fiecare parte. Foarte important de reținut: odată puse în tigaie, pastilele nu trebuie atinse timp de un minut. Astfel, se vor carameliza și vor fi aspectuoase. Nu este deloc recomandat să presăm pastilele de carne în timpul preparării termice.
Recenzii pentru acest articol
Alex97Excellent

Foarte bun!!!

Add your review
Store footer text
TEST 2
Powered by
By expertAcounts.com