Comenzi telefonice: 0774 036 626
NOU: 
CARDURI DE FIDELITATE
LA ORICE ACHIZITIE DE MINIM 10 LEI PRIMITI CATE UN PUNCT CARE VALOREAZA 0,5 LEI. ACESTE PUNCTE SE CUMULEAZA PE CARDUL DE FIDELITATE. CU ACESTE PUNCTE SE POT PLATI PRODUSE DIN MAGAZINE TIMP DE 14 ZILE. CERETI DETALII IN MAGAZINE DE LA VANZATOARE.
Marfuri > Carne proaspata > Vitel RF

Click to zoom





49.99 LEI

Stoc limitat



Comanda:

Adaugă în coș

Categorie : Carne proaspata
Grupa : Vitel RF
Cod : 00270
UM : Kg

CAPAC. Este musculatura internă a coapsei de pe partea de pulpă. Se recomandă pentru șnițel de vită, ciorbe de vită, gulaș, tocănițe sau se poate găti la cuptor.

FRICANDOU. Este o tranșă mai groasă de carne din partea interioară a pulpei. Este o carne mai slabă ca și capacul. Recomandat pentru fripturi, tocănițe și alte preparate înăbușite.

CHIULOTA. Provine din zona lombară și pulpa superioară. Are aceași calitate calitate ca și vrăbioara însă la gătire are un gust mai intens. Iese un steak excelent din această parte.

NUCA. Poartă această denumire din cauza formei sferice ușor turtită, fiind identificat cu bicepsul femural. Se poate prepara la cuptor, înăbușită, tocană, gulaș. Fiind o carne slabă și fragedă este bună și pentru ciorbe.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
TEST 2
Powered by
By expertAcounts.com