Click to zoom
Pulpa de vitel rf |
49.99 LEI |
Stoc limitat Comanda: Adaugă în coș |
Categorie : Carne proaspata Grupa : Vitel RF Cod : 00270 UM : Kg |
CAPAC. Este musculatura internă a coapsei de pe partea de pulpă. Se recomandă pentru șnițel de vită, ciorbe de vită, gulaș, tocănițe sau se poate găti la cuptor.
FRICANDOU. Este o tranșă mai groasă de carne din partea interioară a pulpei. Este o carne mai slabă ca și capacul. Recomandat pentru fripturi, tocănițe și alte preparate înăbușite.
CHIULOTA. Provine din zona lombară și pulpa superioară. Are aceași calitate calitate ca și vrăbioara însă la gătire are un gust mai intens. Iese un steak excelent din această parte.
NUCA. Poartă această denumire din cauza formei sferice ușor turtită, fiind identificat cu bicepsul femural. Se poate prepara la cuptor, înăbușită, tocană, gulaș. Fiind o carne slabă și fragedă este bună și pentru ciorbe.